Værdigrundlag

Her skal være rart at være

Vi tror, at du gør det bedste du kan. Sammen med dig vil vi undersøge, hvad der virker og eventuelt ikke virker efter hensigten. Vi vil samarbejde om at fjerne forhindringer for, at du kan lave forandringer, der virker, så du får et godt liv og bliver tilfreds.

På Emmedsbo Mølle ønsker vi at give de unge en oplevelse af, at der er nogle, der holder af dem, respekterer og anerkender dem. Når de oplever sig set, hørt og forstået kan de med støtte tage fat på at lære sig selv godt at kende og skabe positiv udvikling i et trygt og udviklingsstøttende miljø.

Alle mennesker har ret til et sikkert og værdigt liv med mest mulig selv- og medbestemmelse. Vores mål er at skabe ønskede forandringer, således at de unge kommer til at opleve sig som aktive medborgere i samfundet.

Relationerne mellem den unge og kontaktpersonerne, er en vigtig del af både behandling og pædagogik. Vi arbejder med en kognitiv ressourceorienteret og anerkende pædagogisk tilgang (KRAP) i det daglige arbejde.

Gode fællesoplevelser

Mennesker udvikler sig i samspil med andre. Derfor søger vi at skabe muligheder for gode fællesoplevelser og samvær i det daglige. Vi tilstræber et roligt miljø, da tryghed fremmer lysten og modet til udvikling.

Find os her
Kristrup Møllevej 6A
8960 Randers SØ
Telefon: 28 90 58 64 (Forstander Anette Søgaard)
Mail: em@emmedsbomoelle.dk
CVR: 16141771